Sådan tillader eller blokerer du adgang til webcam for et individuelt program

Hvis du vil tillade eller blokere adgang til webcam for et program:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Sikkerhed afsnittet.
  3. Vælg komponenten Forebyggelse af indtrængen.
  4. Klik på linket til Administrér programmer for at åbne Administrér programmer.
  5. På listen skal du vælge det program, du vil tillade adgang til lydindspilningsenheder for. Dobbeltklik på programmet for at åbne vinduet Programregler.
  6. I vinduet Programregler skal du åbne fanen Rettigheder.
  7. På listen med rettighedskategorier skal du vælge OperativsystemændringMistænkelige ændringer i operativsystemet.
  8. Vælg Adgang til webkamera.
  9. I kolonnen Handling, vælg Tillad eller Afvis.
  10. Klik Gem.

Hvis du vælger Blokér adgang til dit webcam for alle programmer, blokeres programadgang til webcam uanset tillidsgruppen og manuelt konfigurerede tilladelser.